DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Ogonówka wieprzowa,wędzona,parzona z dodaną wodą białkiem sojowym i białkiem wieprzowym w osłonce niejadalnej 50 g (GLU PSZ,SOJ, MLE)
- Twarożek 50 g (MLE)
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
OBIAD:
- Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
- Makaron 200 g (GLU PSZ)
- Szynka wieprzowa pieczona 120 g
- Sos koperkowy * 100 ml (GLU PSZ,MLE)
- Brokuł gotowany* 150 g
- Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Mus owocowy 100g produkt pasteryzowany 1 szt.
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 Szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Polędwica Sopocka drobiowo-wieprzowa, wędzona, parzona 50 g (SOJ)
- Serek homo. naturalny 50 g (MLE)
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
POSIŁEK NOCNY:
- Banan 1szt.
→ ALERGENY I SKŁADNIKI 01.02.2024
Najnowsze komentarze