DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Szynka Konserwowa, wieprzowa, produkt blokowy wytworzony z połączonych kawałków mięsa wieprzowego, parzony 50 g (SOJ)
- Serek śniadaniowy ziołowy 80g 1 szt (MLE)
- Dżem 30 g
- Pomidor 80 g
- Sałata zielona 20 g
OBIAD:
- Zupa dyniowa z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
- Pierogi z truskawkami 300 g (GLU PSZ)
- Jogurt naturalny 150g 1 szt. (MLE)
- Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Sok jabłkowy 100 % 0,2l w kartoniku 1 szt.
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
- Ryba pieczona (Morszczuk) 120 g (RYB)
- Warzywa po grecku 150 g (GLU PSZ, SEL)
- Sałata zielona 20 g
POSIŁEK NOCNY:
- Mus owocowo – warzywny 100g produkt pasteryzowany 1 szt.
Najnowsze komentarze