DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Polędwica Sopocka, drobiowo – wieprzowa, wędzona, parzona 50 g (SOJ)
- Serek homo z owocami 60 g (MLE)
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
OBIAD:
- Zupa koperkowa z ryżem 400 ml (MLE, SEL)
- Ziemniaki młode gotowane 200 g
- Bitka wołowa 120 g (GLU PSZ)
- Sos jarzynowy 100 ml (GLU PSZ, SEL)
- Buraczki podprawiane, drobno tarte 150 g (GLU PSZ)
- Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Podpłomyki b/c 20 g (GLU PSZ, MLE)
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Szynka Konserwowa drobiowa z dodatkiem surowców wieprzowych, z połączonych kawałków mięsa, w osłonce niejadalnej 50 g (SOJ)
- Twarożek 50 g (MLE)
- Jabłko pieczone 150 g
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
POSIŁEK NOCNY:
- Banan 1 szt.
Najnowsze komentarze