DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Szynka Farmerska, wieprzowa z dodatkiem wody, wędzona, parzona 50 g (SOJ)
- Serek homo. naturalny 50 g (MLE)
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
OBIAD:
- Zupa ziemniaczana 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
- Kasza jęczmienna/sypko 200 g (GLU JĘCZ)
- Potrawka drobiowa 150 g (GLU PSZ, SEL)
- Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 150 g
- Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Wafelki 30 g (GLU PSZ, SOJ, MLE)
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Szynka z indykiem, prasowana z dodatkiem surowców wieprzowych, z połączonych kawałków mięsa, parzona 50 g (SOJ)
- Pasta z twarogu z koperkiem 60 g (MLE)
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
- Jabłko pieczone 1szt.
POSIŁEK NOCNY:
- Mleko UHT 200ml, 3,5% tł 1 por. (MLE)
Najnowsze komentarze