DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Szynka z indykiem, prasowana z dodatkiem surowców wieprzowych, z połączonych kawałków mięsa, parzona 25 g (SOJ)
- Twarożek 50 g (MLE)
- Dżem 25 g 1 szt.
- Pomidor 80 g
- Sałata zielona 20 g
OBIAD:
- Zupa wielowarzywna z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
- Makaron 200 g (GLU PSZ)
- Filet z kurczaka gotowany 120 g
- Sos szpinakowy 100 ml (GLU PSZ)
- Dynia duszona z olejem 200 g (GLU PSZ)
- Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Herbatniki 30 g (GLU PSZ, SOJ, MLE)
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Polędwica Sopocka, drobiowo – wieprzowa, wędzona, parzona 50 g (SOJ)
- Pasta z twarogu z natką pietruszki 60 g (MLE)
- Pomidor 80 g
- Sałata zielona 20 g
POSIŁEK NOCNY:
- Sok wielowarzywny, pasteryzowany 0,33l 1 szt.
Najnowsze komentarze