DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Ciasto drożdżowe 50 g (GLU PSZ, JAJ, MLE, S02)
- Serek homo. naturalny 50 g (MLE)
- Dżem 25 g 1 szt.
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
OBIAD:
- Zupa ryżowa 400 ml (MLE, SEL)
- Ziemniaki gotowane 200 g
- Ryba pieczona (Morszczuk) 120 g (RYB)
- Warzywa po grecku 150 g (GLU PSZ, SEL)
- Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Budyń o smaku waniliowym z/c 150 ml (MLE)
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Kiełbasa Krakowska, drobiowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona 50 g (GLU PSZ, SOJ, MLE, GOR)
- Serek śniadaniowy ziołowy 80g 1 szt. (MLE)
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
POSIŁEK NOCNY:
- Serek wiejski lekki 3% tł 150g 1 szt. (MLE)
Najnowsze komentarze