DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Dżem 30 g
- Serek homogenizowany o smaku waniliowym 60 g (MLE)
- Polędwica Sopocka, drobiowo – wieprzowa, wędzona parzona 50 g (SOJ)
- Pomidor 80 g
- Sałata zielona 20 g
OBIAD:
- Zupa dyniowa z makaronem 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
- Ziemniaki gotowane 200 g
- Ryba pieczona (Morszczuk) 120 g (RYB)
- Szpinak gotowany z olejem 200 g (GLU PSZ)
- Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Sok jabłkowy 100 % 0,2l 1 szt.
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Twarożek z papryką słodką 50 g (MLE)
- Szynka z indykiem, prasowana z dodatkiem surowców wieprzowych, z połączonych kawałków mięsa, parzona 50 g (SOJ)
- Pomidor 80 g
- Sałata zielona 20 g
POSIŁEK NOCNY:
- Jogurt naturalny 100g 1 szt. (MLE)
Najnowsze komentarze