DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Ciasto drożdżowe 50 g (GLU PSZ, JAJ, MLE, S02)
- Serek homo. naturalny 50 g (MLE)
- Dżem 25 g 1 szt.
- Jabłko pieczone 1szt.
OBIAD:
- Krupnik jęczmienny 400 ml (MLE, SEL, GLU JĘCZ)
- Ziemniaki gotowane 200 g
- Ryba pieczona (Morszczuk) 120 g (RYB)
- Warzywa po grecku 200 g (GLU PSZ, SEL)
- Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Kisiel o smaku cytrynowym z/c 150 ml
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Polędwica Sopocka drobiowo – wieprzowa, wędzona, parzona 50 g (SOJ)
- Serek śniadaniowy ziołowy 80g 1 szt. (MLE)
- Pomidor 80 g
- Sałata zielona 20 g
POSIŁEK NOCNY:
- Serek wiejski ziarnisty 200g 1 szt. (MLE)
Najnowsze komentarze