DIETA NISKOTŁUSZCZOWA
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Pasta z twarogu z dżemem brzoskwiniowym 50 g (MLE)
- Kiełbasa Krakowska wieprzowa parzona grubo rozdrobniona wędzona w osłonce niejadalnej. 50 g (GOR)
- Dżem 25 g 1 szt.
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
OBIAD:
- Rosół z makaronem () 400 ml (GLU PSZ, SEL)
- Ziemniaki () 200 g
- Udko gotowane bez skóry 1szt. 210 g
- Szpinak gotowany z olejem* 150 g (GLU PSZ)
- Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Jogurt owoce leśne 100g 1 szt. (MLE)
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 110 g (GLU PSZ)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Serek wiejski ziarnisty 200g 0,5 szt. ( MLE)
- Polędwica Sopocka drobiowo-wieprzowa wędzona parzona 20 g (SOJ)
- Sałata zielona 10 g
- Pomidor 40 g
Najnowsze komentarze