DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW


 

 

ŚNIADANIE: 

ŚNIADANIE

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
  • Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
  • Serek homo.o smaku naturalnym z ziołami 50 g (MLE)
  • Ciasto drożdżowe 50 g (GLU PSZ, JAJ, MLE, S02)
  • Dżem 25 g 1 szt.
  • Jabłko pieczone 150 g
  • Sałata zielona 10 g
OBIAD:

OBIAD

  • Zupa ziemniaczana 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Kasza jęczmienna / sypko 200 g (GLU JĘCZ)
  • Zrazik wieprzowy gotowany mielony 100 g (GLU PSZ, JAJ)
  • Sos pomidorowy 100 ml (GLU PSZ)
  • Cukinia pieczona z olejem 150 g
  • Kompot owocowy z jabłkami z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
  • Wafelki 30 g (GLU PSZ, SOJ, MLE)
KOLACJA:
  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
  • Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
  • Polędwica Sopocka, drobiowo – wieprzowa, wędzona, parzona 50 g (SOJ)
  • Twarożek z ziołami 50 g (MLE)
  • Pomidor 40 g
  • Sałata zielona 10 g
POSIŁEK NOCNY:
  • Mus owocowy 100g, produkt pasteryzowany 1 szt.

08.08.2024 DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW


 

Skip to content