DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Serek homo. naturalny 50 g (MLE)
- Rogal drożdżowy 80g 1 szt. (GLU PSZ, JAJ, MLE)
- Dżem 25 g 1 szt.
- Jabłko pieczone 150 g
OBIAD:
- Selerowa z ziemniakami () 400 ml (MLE, SEL)
- Kasza jęczmienna/sypko 200 g (GLU JĘCZ)
- Gulasz wołowy 150 g (GLU PSZ)
- Marchew gotowana z olejem () 200 g
- Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Podpłomyki b/c 20 g (GLU PSZ, MLE)
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Szynka Konserwowa drobiowa z dodatkiem surowców wieprzowych z połączonych kawałków mięsa w osłonce niejadalnej 50 g (SOJ)
- Twarożek z ziołami 50 g (MLE)
- Bukiet jarzyn z koncentratem pomidorowym i olejem () 80 g (SEL)
- Sałata zielona 20 g
POSIŁEK NOCNY:
- Sok pomidorowy 0,3l 1 szt.
Najnowsze komentarze