DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Szynka Konserwowa wieprzowa, produkt blokowy wytworzony z połączonych kawałków mięsa wieprzowego, parzony 50 g (SOJ)
- Serek śniadaniowy naturalny 80g 1 szt. (MLE)
- Dżem 30 g
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
OBIAD:
- Pomidorowa z makaronem () 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
- Ziemniaki () 200 g
- Schab gotowany 120 g
- Sos własny () 100 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
- Bukiet warzyw gotowanych królewski* 150 g
- Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Jabłko pieczone 1szt.
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Polędwica Sopocka drobiowo-wieprzowa wędzona parzona 50 g (SOJ)
- Serek homogenizowany o smaku waniliowym 60 g (MLE)
- Jabłko pieczone 150 g
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
POSIŁEK NOCNY:
- Mus Tymbark ryż + owoce tropikalne 100 g 1 szt.
Najnowsze komentarze