DIETA NISKOTŁUSZCZOWA

 

ŚNIADANIE:

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta    1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka)   2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona   110 g (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.)   1 szt. (MLE)
  • Kiełbasa Szynkowa wieprzowa grubo rozdrobniona parzona w osłonce niejadalnej   50 g (GLU PSZ, SOJ)
  • Twaróg półtłusty   50 g (MLE)
  • Miód (25g)   1 szt.
  • Pomidor   40 g
  • Sałata zielona   10 g

OBIAD:

  • Grysikowa ()   400 ml (GLU PSZ, SEL)
  • Ziemniaki ()   200 g
  • Udziec z kurczaka pieczony z/k z/s   130 g
  • Sos bazyliowy ()   100 ml (GLU PSZ, SEL)
  • Dynia duszona z olejem*   150 g (GLU PSZ)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c    250 ml

PODWIECZOREK:

  • Jogurt truskawkowy 100 g   1 szt. (MLE)

KOLACJA:

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta    1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka)   2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona   60 g (GLU PSZ)
  • Bułka pszenno-żytnia 50g   1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.)   1 szt. (MLE)
  • Szynka Konserwowa wieprzowa, produkt blokowy wytworzony z połączonych kawałków mięsa wieprzowego, parzony   50 g (SOJ)
  • Serek śniadaniowy naturalny 80g   1 szt. (MLE)
  • Pomidor   40 g
  • Sałata zielona   10 g
Skip to content