DIETA ŁATWOSTRAWNA Z OGRANICZENIEM TŁUSZCZÓW
ŚNIADANIE:
-
Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Kiełbasa Szynkowa wieprzowa grubo rozdrobniona parzona w osłonce niejadalnej 50 g (GLU PSZ, SOJ)
- Twaróg półtłusty 50 g (MLE)
- Miód (25g) 1 szt.
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
OBIAD:
-
Grysikowa () 400 ml (GLU PSZ, SEL)
- Ziemniaki () 200 g
- Udziec z kurczaka pieczony z/k z/s 130 g
- Sos bazyliowy () 100 ml (GLU PSZ, SEL)
- Dynia duszona z olejem* 150 g (GLU PSZ)
- Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
PODWIECZOREK:
- Jogurt truskawkowy 100 g 1 szt. (MLE)
KOLACJA:
- Herbata czarna ekspresowa 2g koperta 1 Szt.
- Cukier 4g (saszetka) 2 szt.
- Bułka pszenna długa krojona 60 g (GLU PSZ)
- Bułka pszenno-żytnia 50g 1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
- Masło porcjowane 10g (82% tł.) 1 szt. (MLE)
- Szynka Konserwowa wieprzowa, produkt blokowy wytworzony z połączonych kawałków mięsa wieprzowego, parzony 50 g (SOJ)
- Serek śniadaniowy naturalny 80g 1 szt. (MLE)
- Pomidor 40 g
- Sałata zielona 10 g
POSIŁEK NOCNY:
- Banan 1szt.
Najnowsze komentarze