DIETA NISKOTŁUSZCZOWA

 

ŚNIADANIE:

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta    1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka)   2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona   60 g (GLU PSZ)
  • Bułka pszenno-żytnia 50g   1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.)   1 szt. (MLE)
  • Polędwica Sopocka drobiowo-wieprzowa wędzona parzona   50 g (SOJ)
  • Serek homo z owocami   60 g (MLE)
  • Pomidor   40 g
  • Sałata zielona   10 g

OBIAD:

  • Koperkowa z ryżem ()   400 ml (MLE, SEL)
  • Ziemniaki ()   200 g
  • Bitka wołowa   120 g (GLU PSZ)
  • Sos jarzynowy ()   100 ml (GLU PSZ, SEL)
  • Buraczki podprawiane -drobno tarte ()   150 g (GLU PSZ)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c    250 ml

PODWIECZOREK:

  • Podpłomyki b/c   20 g (GLU PSZ, MLE)

KOLACJA:

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta    1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka)   2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona   60 g (GLU PSZ)
  • Bułka pszenno-żytnia 50g   1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.)   1 szt. (MLE)
  • Szynka Konserwowa drobiowa z dodatkiem surowców wieprzowych z połączonych kawałków mięsa w osłonce niejadalnej   50 g (SOJ)
  • Twarożek   50 g (MLE)
  • Jabłko pieczone   150 g
  • Pomidor   40 g
  • Sałata zielona   10 g

 

Skip to content