DIETA NISKOTŁUSZCZOWA

 

ŚNIADANIE:

ŚNIADANIE

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta    1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka)   2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona   60 g (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.)   1 szt. (MLE)
  • Rogal drożdżowy 80g   1 szt. (GLU PSZ, JAJ, MLE)
  • Serek homo. naturalny   50 g (MLE)
  • Dżem 25 g   1 szt.
  • Pomidor   40 g
  • Sałata zielona   10 g

 

OBIAD:

OBIAD I PODWIECZOREK

  • Solferino ()   400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Ryż na sypko   200 g
  • Mus z jabłek () z/c   100 g
  • Jogurt truskawkowy 100 g   1 szt. (MLE)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c    250 ml

 

PODWIECZOREK:

  • Herbatniki Be Be 14g   1 szt. (GLU PSZ, MLE)

KOLACJA:

KOLACJA

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta    1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka)   2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona   110 g ( GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.)   1 szt. (MLE)
  • Polędwica Sopocka drobiowo-wieprzowa wędzona parzona   50 g (SOJ)
  • Twarożek   50 g (MLE)
  • Pomidor   40 g
  • Sałata zielona   10 g
Skip to content