DIETA NISKOTŁUSZCZOWA

 

ŚNIADANIE:

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta    1 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona   110 g (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.)   1 szt. (MLE)
  • Kiełbasa Szynkowa wieprzowa grubo rozdrobniona, parzona w osłonce niejadalnej 50 g (GLU PSZ, SOJ)
  • Serek homo. naturalny 150g (MLE)
  • Dżem (25g) 1 szt.
  • Pomidor 40 g
  • Sałata zielona 10 g

 

OBIAD:

  • Barszcz czerwony z ziemniakami ()  400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Makaron   200 g (GLU PSZ)
  • Szynka wieprzowa pieczona   120 g
  • Sos koperkowy *   100 ml (GLU PSZ, MLE)
  • Brokuł gotowany*   200 g
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c   250 ml

PODWIECZOREK:

  • Banan 1szt.   1 szt.

KOLACJA:

  • Herbata czarna ekspresowa 2g koperta    1 szt.
  • Cukier 4g (saszetka)   2 szt.
  • Bułka pszenna długa krojona   60 g (GLU PSZ)
  • Bułka pszenno-żytnia 50g   1 szt. (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Masło porcjowane 10g (82% tł.)   1 szt. (MLE)
  • Polędwica Sopocka drobiowo-wieprzowa wędzona parzona   50 g (SOJ)
  • Serek homo. naturalny   50 g (MLE)
  • Pomidor   80 g
  • Sałata zielona   20 g

POSIŁEK NOCNY:

  • Serek homo owocowy 150g   1 szt. ( MLE)
Skip to content